Політика конфіденційності

Метою даної політики конфіденційності є надання основної інформації щодо обробки та захисту персональних даних користувачів веб-сайту ziaja.com.

Веб-сайт ziaja.com (далі: Сайт) належить компанії Ziaja Ltd Zakład Produkcji leków sp. z o.o. з місцезнаходженням: Гданськ, вул. Єсєнна, 9 (80-298 Гданськ), яка внесена до Реєстру субєктів господарської діяльності, що веде Районний суд Гданськ-Північ у Гданську, VII Господарський відділ Національного судового реєстру за номером [KRS] 0000021573, Номер податкової ідентифікації [NIP]: 584 020 11 86, Номер у Реєстрі народного господарства [REGON]: 008102970, статутний фонд: 1 000 000 PLN.

Персональні дані, що надаються користувачами Сайту у зв'язку з його використанням, обробляються компанією Ziaja Ltd Zakład Produkcji leków sp. z o.o. з місцезнаходженням: Гданськ вул. Єсєнна, 9 (80-298 Гданськ), яка є адміністратором персональних даних, визначених:
1. Постановою Європейського Парламенту та Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року - Загальний Регламент щодо захисту персональних даних, який відміняє директиву 95/46/ЄC (Законодавчий вісник ЄС серія L.2016.119.1) (GDPR) та
2. Законом від 29 серпня 1997 р. "Про захист персональних даних" (Законодавчий вісник за 2016 р., поз. 922 зі змінами).

Якщо користувач має намір підписатися на розсилку Сайту, він повинен надати персональні дані, зокрема адресу електронної пошти. Користувач може виразити згоду на отримання на вказану адресу електронної пошти комерційної інформації, за змістом ст. 10 п. 1 закону "Про надання електронних послуг" від 18 липня 2002 р. (Законодавчий вісник за 2017 р., поз. 1219 зі змінами) від компанії Ziaja Ltd Zakład Produkcji Leków sp. z o.o. з місцезнаходженням у Гданську (адреса: вул. Єсєнна, 9, 80-298, Гданськ), для отримання розсилки.

Надання персональних даних є добровільним, але необхідним для отримання розсилки та використання вибраних послуг та функцій Сайту.

Персональні дані, зокрема, адреса електронної пошти, надані користувачами Сайту в процесі підписки на отримання комерційної інформації, обробляються для надання електронних послуг для цілей, пов'язаних із функціонуванням Сайту, та після надання користувачем окремої згоди - для маркетингових цілей.

Користувач Сайту має право на доступу до своїх даних та право на внесення виправлень, видалення, обмеження обробки, право на передачу даних, право на внесення скарги, право на відкликання згоди в будь-який час, незважаючи на законність обробки, яка проводилася на підставі згоди до її відкликання.

Окрім того, користувач Сайту має право подати скаргу до органу, який здійснює нагляд за дотриманням закону про захист персональних даних, якщо користувач вважає, що обробка його персональних даних порушує положення Постанови Європейського Парламенту та Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року - Загальний Регламент щодо захисту персональних даних, який відміняє директиву 95/46/ЄC (Законодавчий вісник ЄС серія L.2016.119.1) (GDPR) .

Персональні дані, надані Сайту користувачем будуть оброблятися на основі ст. 6, п. 1, пп. a) Постанови Європейського Парламенту та Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року - Загальний Регламент щодо захисту персональних даних, який відміняє директиву 95/46/ЄC (Законодавчий вісник ЄС серія L.2016.119.1) (GDPR) та ст. 23 п. 1 пп. 1 закону "Про захист персональних даних" від 29 серпня 1997 року (Законодавчий вісник за 2016 р., поз. 922 зі змінами).

Персональні дані користувача Сайту будуть зберігатися до моменту відкликання користувачем згоди на таку обробку.

Під час відвідування Сайту система, що використовується адміністратором, автоматично зчитує: IP-адресу, яка зберігається у лог-файлах. Ці дані збираються лише для статистики та є анонімними. Окрім IP-адреси, система отримує дані з файлів cookies.

Cookies - це невеликі файли (текстові), що зберігаються в пам'яті пристрою користувача (напр., комп'ютера, смартфона, планшета), зокрема, з метою використання всіх функціональних можливостей Сайту. Завдяки цим файлам Сайт також може отримувати статистичні дані, що дозволяє його розвивати в майбутньому. Файли cookies не змінюють налаштувань пристрою та не є шкідливими ані для пристрою, ані для встановленого на ньому програмного забезпечення. Файли cookies можна видалити або заблокувати згідно з інструкціями відповідного браузера.

Файли cookies, які зберігаються системою адміністратора, поділяються на:

- Сеансові - використовуються для збереження активності користувача під час використання Сайту. Відсутність можливості зберігати сеансові файли cookies не впливає на функціональність Сайту, але може частково ускладнити використання деяких його елементів. Файли cookies видаляються з кешу браузера після завершення візиту на Сайт (після виходу з Сайту або після закриття браузера).

- Статистичні - використовуються для збереження інформації про перший/останній візит на Сайт, тривалість сесії, переглянуті підсторінки, джерела, з яких користувач потрапив на Сайт, - це, зокрема, файли Google Inc. (детальніше про ці файли за адресою:
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/gajs/cookie-usage.)

Блокування цих файлів не вплине на роботу Сайту. Інформація про час зберігання файлів cookies подана за зазначеним вище посиланням.

Зміна конфігурації файлів cookies у браузерах описана на сайтах виробників програмного забезпечення:

• Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer
• Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
• Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform=Desktop&hl=en
• Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=pl_PL&viewlocale=en_US
• Opera: https://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/

- Постійні - зберігається на пристрої протягом часу, вказаного в параметрах цих файлів, або до моменту видалення їх з пристрою.

Файли cookies не використовуються для ідентифікації користувачів.

Адміністратор докладає всіх зусиль для забезпечення ефективного захисту персональних даних, що обробляються. Персональні дані передаються з веб-сайту на сервер оператора з використанням захищеного SSL-з'єднання. При обробці персональних даних Адміністратор використовує організаційні та технічні засоби відповідно до положень польського законодавства у сфері запобігання незаконній обробці даних та їх випадковій втраті, знищенню чи пошкодженню.

Персональні дані не будуть передаватися за межі Європейського Союзу.
Персональні дані клієнта можуть бути передані наступним категоріям одержувачів: постачальникам послуг компанії Ziaja Ltd Zakład Produkcji Leków sp. z o.o. для виконання технічних та організаційних рішень, що дозволяють надавати послуги розсилки та для управління компанією Ziaja Ltd Zakład Produkcji Leków sp. z o.o. (зокрема, постачальники послуг ІКТ, кур'єрські, поштові та рекламні компанії) для належного виконання цих послуг;

Зв'язатися з адміністратором можна
– за допомогою електронної пошти: export@ziaja.com,
– за номером телефону: +48585213510,
– за допомогою традиційної пошти за адресою: Ziaja Ltd ul. Jesienna 9, 80-298 Gdańsk, Poland.

Користувачам буде надсилатися замовлена інформація: розсилки з новинами, прес-релізи, комерційна інформацію та відповіді на питання за згодою користувачів.

Адміністратор залишає за собою право вносити зміни до цієї політики конфіденційності. Зміни будуть опубліковані на Сайті.